Update

Inmiddels zijn er al een aantal maanden voorbij gegaan sinds mijn val, maar het herstel vordert helaas niet al te snel. Gelukkig heb ik kunnen dankzij een CT-scan, bloedcontrole en MRI erger letsel kunnen uitsluiten.

Neemt niet weg dat het als ‘niet serieus’ wordt bevonden, sterker nog, de specialisten bevelen mij juist aan om nog meer rust in acht te nemen. Waardoor ik o.a. mijn studie Cios in Sittard ook stop heb moeten zetten.
Ook ben ik op het moment bij mijn ouders in Noord-Holland, totdat ik me weer beter en in staat ga voelen om mijn studie te gaan oppakken.

Van gezond, naar beperkt in het dagelijks leven door één klap. Ontzettend frustrerend, vooral doordat het zo lang duurt en er (bijna) geen vooruitgang in zit. Meer rust is noodzakelijk, zodat ik niet levenslang problemen ga ondervinden. En met de confrontaties van de problemen die ik nu inmiddels heb meegemaakt, is die keuze dan ook niet erg lastig.
Vallen, het hoort erbij, risco van het vak, maar dit keer was het pure pure pech. Had ook véél liever mijn sleutelbeen voor een derde maal in 1 jaar gebroken.

Inmiddels ben ik op het gebied van terug komen na een blessure al aardig een expert geworden, maar zal ik hier dan zeker ook weer sterker uit komen. Niet te ontkennen dat het veruit de lastigste blessureperiode tot dusver is.

Het zal voorlopig letterlijk en figuurlijk rondom mij erg rustig zijn. Maar zodra ik weer terug op de fiets ben, zal ik dit natuurlijk maar al te graag delen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: