Op naar seizoen 2017!

Om te beginnen wens ik iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toe. Voor mij is 2016 op veel fronten een pittig jaar geweest, maar het heeft me ook veel gebracht en kan ik er tevreden op terug kijken.

Één van de opvallendste “moves” afgelopen jaar is wel het verlaten van het K-OTC (Knwu Olympisch Training Center) in februari. Wat een hele goede keuze is geweest om hierin te stappen, maar ook dat ik zelf besloot om hieruit te stappen.
Daarnaast koos ik ervoor om mijn focus te leggen op de weg, wat na veel blessureleed in 2015 en gebrek aan goede basisuithoudingsvermogen, een zware opgave was. Daarbij komende dat ik ook nog eens de overstap naar de beloftes maakte.
Het jaar heeft dan op sportief vlak qua resultaten dan niet veel gebracht, maar het jaar is voor mijn persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk geweest.

Inmiddels ben ik al een paar weken aan het fietsen, wat erg goed gaat maar ik niet moet vergeten dat ik ruim 4 maanden stil heb gezeten. En geloof me, daar ben ik al een paar keer aan herinnerd..
Maar ik ben natuurlijk hartstikke blij dat ik weer kan gaan opbouwen en ook in januari studieactiviteiten kan gaan oppakken!

Naar verwachting zal ik in mei weer gaan koersen, wat nog een lange weg te gaan is maar waar ik onwijs naar uitkijk.
Ik ben dan ook natuurlijk  ontzettend dankbaar voor alle mensen die mij hebben gesteund en me er bovenop hebben geholpen. Want de afgelopen 5 maanden heb ik het best zwaar gehad en zijn deze mensen erg belangrijk voor mij geweest!

4 gedachten over “Op naar seizoen 2017!

  1. Hallo Sven,

    Goed te lezen dat je weer op de weg terug bent! Rustig aan herstellen en dan in Mei er weer lekker voor gaan!!!

    Jij ook hele fijne dagen en een geweldig, gezond, gelukkig en gezellig 2017!!!

    Groetjes, John en Heidi Wittenberg

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: