Stijgende lijn

Onwijs blij ben ik met hoe het gaat; geen klachten, school opgepakt, trainingen gaan goed en zit lekker in mijn vel. De titel zegt het al, ik heb de stijgende lijn te pakken!

dsc_0034-2

De opbouw richting het seizoen, dat ik naar verwachting in mei zal gaan starten, loopt voorspoedig. De trainingen verteer ik goed, maak veel en snel progressie, alhoewel dat na 5 maanden stil zitten natuurlijk ook niet heel gek is ;).
Het zal denk ik voor het eerst uit mijn mond rollen, maar ik ben echt onwijs blij om weer op school te zijn. Na maanden lang geen vooruitzichten, doelen en niet weten waar je aan toe bent is vastigheid en weer een doel hebben enorm fijn.

dsc_0014Sinds vandaag ga ik al helemaal geen excuses meer hebben om niet op de fiets te stappen, dankzij de winterkleding van Sportswear de Groot! Mijn eigen kleding met sponsoren van het verleden seizoen erop.
Vanmiddag heb ik mijn eerste ritje er op zitten, en ben ik echt onwijs tevreden met de kleding. Had misschien dan wel één van de mooiste dagen uitgekozen, maar het koud hebben bestaat niet meer voor mij!

Nieuwsgierig wat ik nou zoal train? Sinds ik weer begonnen ben met trainen heb ik mijn oude Strava account opgepakt: https://www.strava.com/athletes/1751430 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: